Home » , , , , » Jawatan Kosong : KIST Group Holdings Sdn Bhd

Jawatan Kosong : KIST Group Holdings Sdn Bhd

galeri kerjaya on Saturday, April 17, 2010 | 1:08 AM

Iklan Jawatan Kosong Di KIST Group Holdings Sdn Bhd

Senarai Jawatan :-

1) PENSYARAH KESIHATAN PERSEKITARAN

Kelayakan:

Ijazah Sarjana Muda Kesihatan Persekitaran; atau Ijazah Sarjana Muda Kesihatan Persekitaran dan Keselamatan Pekerjaan; atau Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Kimia; yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
2) PENSYARAH FISIOTERAPI
Kelayakan:
Ijazah Sarjana Muda Fisioterapi yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
3) PENSYARAH DIAGNOSTIK RADIOGRAFI
Kelayakan:
Ijazah Sarjana Muda Pengimejan Diagnostik dan Radiografi; atau Ijazah Sarjana Muda Pengimejan Perubatan; yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.

4) PENSYARAH PEMBANTU FARMASI

Kelayakan:
Diploma Pembantu Farmasi daripada Sekolah Farmasi KKM dengan pengalaman bekerja lebih daripada sepuluh (10) tahun sebagai Pembantu Farmasi; atau Ijazah Sarjana Muda Farmasi yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
5) EKSEKUTIF PENGEMBANGAN ILMU DAN PENYELIDIKAN
Kelayakan:
Ijazah Sarjana Muda Pentadbiran Korporat; atau Ijazah Sarjana Muda Kejuruteraan Awam; yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya. Keutamaan diberi kepada calon yang mempunyai pengalaman dalam hal dan perancangan ISO dan penyediaan kertas kerja korporat.
6) INSTRAKTOR KLINIKAL (CLINICAL INSTRUCTOR)
Kelayakan:
a ) Memiliki Diploma dalam bidang Kejururawatan yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya serta telah berdaftar penuh dengan Lembaga Jururawat.
b ) Hendaklah mempunyai sekurang-kurangnya tiga ( 3 ) tahun pengalaman dalam bidang berkaitan.
7) PEREKABENTUK GRAFIK (KIST PRINTING SDN.BHD)
Kelayakan:
a ) Memiliki Diploma dalam bidang Rekabentuk Grafik, Senireka Grafik, Multimedia dan yang diiktiraf oleh kerajaan daripada institusi-institusi pengajian tinggi tempatan atau kelayakan yang diiktiraf setaraf dengannya.
b ) Hendaklah mempunyai sekurang-kurangnya satu ( 1 ) tahun pengalaman dalam bidang berkaitan.
c ) Graduan Baharu juga digalakkan memohon
d ) Mahir dalam penggunaan Adobe Photoshop, Adobe Illustrator dan beberapa perisian pengeditan imej.
e ) Mahir dalam pengendalian kamera DSLR serta kreatif.
Tarikh Tutup Permohonan :- 30 April 2010


#####################################################################
Jawatan Kosong,Malaysia Job Vacancies,Iklan Jawatan Kosong Terkini,Kerajaan Dan Swasta,Kerja Sambilan,Peluang Kerjaya,Senarai Peluang Pekerjaaan,Carian Kerja,Panduan Kerjaya,Rahsia Kerja Kerajaan,Kerja Kosong,Tip-Tip Kerjaya,Cari Pekerjaan,Kerja Kini,Maklumat Jawatan Kosong,Surat Permohonan Kerja,Temuduga,Senarai Jawatan,Aktiviti Kerjaya Dan Lain-Lain.
#####################################################################


http://galerikerjaya.blogspot.com/
Kongsikan Jawatan Kosong :

Post a Comment