Home » , , » Iklan Jawatan Kosong Dan Peluang Pekerjaan Di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO)

Iklan Jawatan Kosong Dan Peluang Pekerjaan Di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO)

galeri kerjaya on Thursday, January 20, 2011 | 12:37 AM

Iklan Jawatan Kosong Dan Peluang Pekerjaan Di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO)

Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO), sebuah agensi yang mempunyai autonomi di bawah Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Koperasi dan Kepenggunaan (KPDNKK) bertanggungjawab dalam pembangunan dan pengurusan sistem harta intelek seperti perlindungan paten, cap dagangan, reka bentuk perindustrian, hakcipta dan susun atur litar bersepadu di Malaysia.

Misi kami ialah menyediakan infrastruktur perundangan yang kukuh dan sistem pentadbiran yang cekap ke arah meningkatkan kreativiti dan ekploitasi harta intelek (HI).


Seiring dengan pembangunan MyIPO yang dinamik, kami mempelawa warganegara Malaysia yang berkelayakan dan berorientasikan penghasilan kerja bagi mengisi kekosongan jawatan berikut di Ibu Pejabat MyIPO, Kuala Lumpur.

Jawatan :

1. PEGAWAI PENDAFTARAN DAN PENTADBIRAN
2. PENOLONG PEGAWAI PENDAFTARAN DAN PENTADBIRAN

 Cara Memohon :

Kami menawarkan faedah dan ganjaran yang kompetitif. Calon-calon yang berminat dan berkelayakan adalah dipelawa mengisi borang permohonan yang boleh diperolehi yang boleh dimuat turun melalui laman web kami dan menyerahkan borang-borang tersebut bersama-sama sesalinan sijil-sijil yang telah disahkan dan gambar berukuran pasport terkini selewat-lewatnya 28 Januari 2011 kepada :

PERBADANAN HARTA INTELEK MALAYSIA
UNIT B-18-1, MENARA UOA BANGSAR
NO. 5 JALAN BANGSAR UTAMA 1
59000 KUALA LUMPUR
(u.p. : Seksyen Pentadbiran dan Sumber Manusia)


Hanya calon-calon yang disenarai pendek sahaja akan dihubungi untuk ditemuduga.

Tarikh tutup permohonan pada 28 Januari 2011
Iklan Jawatan Kosong,Syarat Lantikan Jawatan,Cara-Cara Memohon Dan Borang Permohonan Boleh Merujuk Kepada Iklan Lengkap Jawatan Kosong Di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO) :- KLIK DISINI

Panduan Kerjaya,Tip Dan Rahsia Memperolehi Kerjaya Idaman,Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan,Teknik Menjawab Soalan Temuduga,Panduan Lengkap Mendapatkan Pekerjaan Dengan Lebih Mudah,Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris

Galeri Kerjaya : Pelbagai Maklumat Dan Rujukan Kerjaya
Iklan Jawatan Kosong Dan Peluang Pekerjaan Di Perbadanan Harta Intelek Malaysia (MyIPO)
 

Galeri Kerjaya
Kongsikan Jawatan Kosong :

Post a Comment