Home » , » Iklan Jawatan Kosong Dan Peluang Pekerjaan Di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS)

Iklan Jawatan Kosong Dan Peluang Pekerjaan Di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS)

galeri kerjaya on Monday, February 7, 2011 | 10:34 PM

Iklan Jawatan Kosong Dan Peluang Pekerjaan Di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS)


Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS), sebuah agensi Badan Berkanun di bawah Kementerian Pengangkutan Malaysia mempelawa calon-calon yang berkelayakan dalam bidang yang berkaitan untuk mengisi kekosongan jawatan seperti berikut:

Jawatan :

1. PEMBANTU AM PEJABAT N1
2. PEGAWAI KHIDMAT PELANGGAN N17

Cara Memohon :
(a) Pemohon perlu menghantar borang permohonan jawatan kosong bersama salinan
sijil-sijil yang telah disahkan. Sila nyatakan jawatan yang dipohon pada bahagian atas
sebelah kiri sampul surat (jika mengunakan perkhidmatan pos).

(b) Borang permohonan boleh didapati dari laman web MIROS: www.miros.gov.my atau datang sendiri ke Unit Pentadbiran, Bahagian Pentadbiran dan Kewangan, Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia, Lot 135, Jalan TKS 1, Taman Kajang Sentral, 43000 Kajang, Selangor. Untuk sebarang keterangan lanjut, sila hantarkan emel kepada zurianti@miros.gov.my (Zurianti Bt. Zamrud).

(c) Borang permohonan yang telah lengkap diisi beserta salinan sijil-sijil akademik hendaklah dihantar melalui pos ke alamat kami seperti yang dinyatakan di atas pada atau sebelum 18 Februari 2011.

(d)Hanya permohonan yang disenaraipendek akan dipanggil untuk temuduga. Sekiranya pemohon tidak menerima maklumbalas daripada pihak MIROS selepas tiga (3) bulan dari tarikh tutup iklan, permohonan tersebut dianggap TIDAK BERJAYA. 

Tarikh Tutup Permohonan  : 18 Februari 2011
 

Iklan Jawatan Kosong,Syarat Lantikan Jawatan,Cara-Cara Memohon Dan Borang Permohonan Boleh Merujuk Kepada Iklan Lengkap Jawatan Kosong Di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS) :- KLIK DISINI

Galeri Kerjaya : Pelbagai Maklumat Dan Rujukan Kerjaya
Iklan Jawatan Kosong Dan Peluang Pekerjaan Di Institut Penyelidikan Keselamatan Jalan Raya Malaysia (MIROS)


Panduan Kerjaya,Tip Dan Rahsia Memperolehi Kerjaya Idaman,Rahsia Lulus Temuduga Kerja Kerajaan,Teknik Menjawab Soalan Temuduga,Panduan Lengkap Mendapatkan Pekerjaan Dengan Lebih Mudah,Rahsia Kuasai Bahasa Inggeris,Senarai Jawatan Kosong Terkini 2011

Jana Pendapatan Sekarang!
Share


Kongsikan Jawatan Kosong :

Post a Comment